Întrebări frecvente

fotograf de nunta in Galati

Din toți anii de activitate ca fotograf de nuntă în Galați, am încercat să fac o scurtă sinteză la întrebările comune care-mi sunt adresate frecvent. Unele au relevanță sporită în timp ce altele nu. Dar cum noi oamenii suntem diferiți, cu nevoi și cerințe diferite eu sunt dator către tine cu orice răspuns.
În măsura în care nu ai găsit un răspun aici, sunt la dispoziția ta prin formularul de contact.

Fotograf de nuntă în Galați | Cum putem rezerva?

Rezervarea se face pe principiul „primul venit – primul servit”. Trebuie să fiu cinstit cu toată lumea iar din acest motiv un contract semnat însoțit de un avans sunt necesare pentru a rezerva data evenimentului. Totul poate fi completat online, rapid și simplu după ce ne asigurăm că suntem „compatibili” din toate punctele de vedere. Te rog să studiezi cu multă atenție portofoliul meu de imagini.

Cât costă?

Aparent multă lume așteaptă un răspuns simplu însă realitatea este extrem de complexă. Costul final al serviciului de fotografie de nuntă poate fi influențat de foarte mulți factori unde poate cel mai important este dorința voastră de a păstra amintiri de calitate pentru o viață întreagă. Prezența mea ca fotograf de nuntă pornește de la 690€. Oferta finală o vom trimite la solicitarea voastră pe pagina de contact.

Lucrezi cu asistent?

Uneori da, uneori nu. De regulă lucrez singur însă în anumite situații am lângă mine un asistent căruia îi deleg responsabilități în privința echipamentului. Principala atribuție a unui asistent este să mă degreveze de câteva sarcini în vederea obținerii unui plus de creativitate. În funcție de numărul de invitați și complexitatea evenimentului, împreună ne vom asigura dacă e necesară prezența unui asistent foto sau nu.

Câte imagini primim?

Fiecare nuntă este unică și în funcție de gradul de complexitate numărul final de imagini editate poate varia între 600 și 1000. Totuși, primești toate fotografiile care te reprezintă pe tine dar și pe mine ca fotograf de nuntă.

Editezi fotografiile?

Desigur! Fiecare fotografie primește o atenție specială. Fotografiile sunt editate după judecata mea conform stilului prezentat online și print (albume de nuntă). Editarea se rezumă dar nu se limitează la: corecții de bază (expunere, balans de alb, contrast, culoare,) corecție încadrare, aplicare filtre personale, optimizare pentru web și print.

Fotografii alb-negru

Nu fotografiez alb-negru, nu livrez doar imagini alb-negru. Recunosc însă că displayul aparatelor mele sunt configurate să arate monocrom pentru că astfel texturile, jocurile de umbră și lumină, formele, se văd mult mai limpede, pe o parte. Pe altă parte, „atunci când fotografiezi oamenii color le fotografiezi hainele iar atunci când fotografiezi alb-negru, le fotografiezi sufletele”.
Fotografia de nuntă alb-negru este o alegere personală și o metodă prin care mă promovez. Procentul fotografiilor alb-negru în totalul de imagini reprezintă un procent de cel mult 5%. Solicită o galerie completă de imagini de nuntă și vei vedea felul în care văd eu lucrurile atunci când editez imaginile alb-negru.

Cât de mult durează până primim fotografiile?

Sunt capabil să livrez un eveniment întreg în cel mult 60 de ore. Dar pentru că apar pe parcurs nevoi firești, proiecte din urmă, termenul corect în care primești fotografiile în varianta digitală este de maxim 20 de zile lucrătoare.

Fotografiezi și grupuri de persoane?

Da, absolut! Fotografiez grupuri de persoane sau cadre formale acolo unde dorești. Însă nu le găsești online pentru că nu mă promovez cu ele.

Oferi și servicii video?

Sunt convins că aș face o echipă de minune cu orice videograf. Personal sunt dedicat meseriei de fotograf de nuntă 100% și nu le pot face bine pe ambele. Dar te pot ajuta cu recomandări către colegi cu care deja am experimentat multe evenimente. Marian Neagoe este unul sunt preferații mei.

Putem vedea o nuntă întreagă?

Recomandarea mea este că orice mireasă ar trebui să vadă cel puțin 2-3 nunți complete cu imagini editate exact așa cum au ajuns la ceilalți miri. Eu pun la dispoziție oricând, link-uri către nunți fotografiate de mine pentru a fi studiate înainte de a semna contractul. Din acest motiv în pagina Colecții de nuntă am inclus „povești” cât mai detaliate. Este pur și simplu stilul și viziunea mea.

Ești dispus să călătorești?

Sunt fotograf de nuntă în Galați dar sunt dispus să merg cu voi oriunde considerați că vă simțiți în largul vostru. Am fotografiat nunți atât pe teritoriul României cât și în străinătate.
La mare, la munte, oriunde!

Am vrea să te cunoaștem

Și eu îmi doresc același lucru. Mi-ar face mare plăcere să aflu detalii despre evenimentul vostru indiferent că este la mine la birou sau printr-o conferință online.

error: Continut protejat!