Fotograf de nuntă

Simt că dacă voi juca un rol așa de important la nunta ta ar trebui să ne cunoaștem. Ca fotograf de nuntă am mereu o șansă de a fura fragmente de timp și a ți le oferi pentru a le retrăi. Muzica se oprește, make-up-ul se estompează, florile se ofilesc. Răman fotografiile, amintiri pentru o viață și generațiile ce vor veni. Urăsc pozele, iubesc fotografiile.

Mă poți angaja doar dacă ai nevoie de amintiri de valoare. Vreau să mă privești ca pe un prieten. Astfel, pot să te înțeleg și să realizăm împreună imagini pentru suflet. Sunt fotograf în Galați de peste 10 ani și în încercarea mea de a găsi rețeta perfectă pentru o nuntă de vis am găsit răspunsul acolo unde nu aș fi căutat niciodată. Cu siguranță adevărul despre o nuntă de succes nu se află la mine. Dar am peste 150 de nunți fotografiate în toți acești ani și cu siguranță pot fi acel prieten de care ai atâta nevoie în ziua nunții. Acesta e singurul adevăr pe care ți-l pot spune.

Vreau să onorez relațiile și conexiunile dintre oameni prin surprinderea momentelor trăite de ei în timp real – lăsându-ți povestea evenimentului drept moștenire. Ziua ta ar trebui petrecută sărbătorind și nu spunând „brânză” în timpul orelor interminabile de fotografie formală, banală și plictisitoare. Atât pentru tine cât și pentru invitați. Ar trebui să te bucuri pur și simplu de ziua voastră și să știi că voi fi acolo să o surprind pe tot parcursul.

Restul timpului, mă vei găsi plutind ca o prezență prietenoasă. Voi fi peste tot și nicăieri – „invizibil” în multe lucruri urmărind captarea detaliilor, momentelor și emoția tuturor. Nu mă simt comod în regizarea momentelor și voi interveni doar acolo unde lumina nu te avantajează.