Întrebări frecvente

Din toți anii de activitate ca fotograf de nuntă în Galați, am încercat să fac o scurtă sinteză la întrebările comune care-mi sunt adresate frecvent. Unele au relevanță sporită în timp ce altele nu. Dar cum noi oamenii suntem diferiți, cu nevoi și cerințe diferite eu sunt dator către tine cu orice răspuns.
În măsura în care nu ai găsit un răspun aici, sunt la dispoziția ta aici.

Cum putem rezerva?

Rezervarea se face pe principiul „primul venit – primul servit”. Trebuie să fiu cinstit cu toată lumea iar din acest motiv un contract semnat însoțit de un avans sunt necesare pentru a rezerva data evenimentului. Totul poate fi completat online, rapid și simplu.

Ce echipament folosești?

Folosesc echipament de top Nikon însoțit întotdeauna de echipament de back-up.

Lucrezi cu asistent?

Uneori da, uneori nu. De regulă lucrez singur însă în anumite situații am lângă mine un asistent căruia îi deleg responsabilități în privința echipamentului.

Câte imagini primim?

Fiecare nuntă este unică și în funcție de gradul de dificultate și complexitate numărul final de imagini editate pot varia între 600 și 1000. Totuși, primești toate fotografiile care te reprezintă.

Editezi fotografiile?

Desigur! Fiecare fotografie primește o atenție specială. Fotografiile sunt editate după judecata mea conform stilului prezentat online și print (albume de nuntă). Editatarea se rezumă dar nu se limitează la: corecții de baza (expunere, balans de alb, contrast, culoare) corecție încadrare, aplicare filtre personale, optimizare pentru web și print.

Cât de mult durează până primim fotografiile?

Sunt capabil să livrez un eveniment întreg în cel mult 60 de ore. Dar pentru că apar pe parcurs nevoi firești, proiecte din urmă ș.a.m.d, termenul corect în care primești fotografiile în varianta digitală este de maxim 30 de zile lucrătoare (luni-vineri).

Fotografiezi și grupuri de persoane?

Da, desigur! Fotografiez grupuri de persoane sau cadre formale acolo unde dorești. Însă nu le găsești online pentru că nu mă promovez cu ele.

Oferi și servicii video?

Sunt convins că aș face o echipă de minune cu orice videograf. Personal sunt dedicat meseriei de fotograf de nuntă 100% și nu le pot face bine pe ambele. Dar te pot ajuta cu recomandări către colegi cu care deja am experimentat multe evenimente.

Putem vedea o nuntă întreagă?

Recomandarea mea este că orice mireasă ar trebui să vadă cel puțin 2-3 nunți complete cu imagini editate exact așa cum au ajuns la ceilalți miri. Eu pun la dispoziție oricând, link-uri către nunți fotografiate de mine pentru a fi studiate înainte de a semna contractul.

Am vrea să te cunoaștem

Și eu îmi doresc același lucru. Mi-ar face mare plăcere să aflu detalii despre evenimentul vostru indiferent că este la mine la birou sau printr-o conferință online.