Servicii video

Îmi place să fiu încojurat de oameni buni și dedicaţi meseriei lor. De aceea îți recomand să fii extrem de pretenţioasă cu alegerile pe care le faci. De-a lungul anilor, în cariera mea ca fotograf de nuntă, am întâlnit mulți profesioniști. Întrucât este foarte important să construiesc și să mențin o relație solidă în privința colegilor mei, am decis să fac o listă cu cei cu care colaborez frecvent și în care am încredere. În fond, aceste recomandări sunt doar o listă personală ce a fost creată prin experiențele din anii trecuți și bazată pe câteva criterii stricte.

Marian Neagoe – Cinematografie de nuntă

„Îmi place să cred că nu sunt un cameraman, ci un videograf, pentru că eu vreau să povestesc în imagini video despre voi, despre nunta voastră, vreau să creez un film de nuntă și nu o filmare, vreau să fiu un storyteller și nu un fabricant de montaje.”

Portofoliu: http://marianneagoe.ro/

 

 


Florin Mârza – Film de nuntă – Emotioncollector

„Noi suntem Florin si Silvia, videografi de nunta si locuim in Romania. Calatorim in tara si in lume, pentru a surprinde cele mai intense si reale povesti de dragoste. Suntem foarte pasionati in ceea ce facem si adoram sa cunoastem oameni indragostiti care-si declara dragostea unul fata de celalalt, pentru eternitate. ”

Portofoliu: https://emotioncollector.com

 

 


Cosmin Pavel – Videograf Profesionist de Nuntă

„Iubesc ceea ce fac si pun mult suflet in munca mea, incerc sa-mi las amprenta in fiecare filmare pe care o realizez prin evidentierea emotiilor traite de fiecare cuplu. Daca va regasiti in clipurile mele, atunci sper sa fiu persoana pe care o cautati. ”

Portofoliu: http://www.pavelcosmin.ro

error: Continut protejat!