Sunt fotograf de nuntă

Trebuie să crezi

Sunt îndrăgostit de lucruri simple și pline de valoare. Îmi plac nunțile care nu respectă șabloane iar din acest motiv rezonez foarte bine cu acei oameni care nu aplică stereotipuri în ziua nunții lor. Sunt visător, gândesc mereu în perspectivă iar faptul că viziunea mea stă la baza amintirilor celor fotografiați de mine este pe o parte o mare bucurie dar și o foarte mare responsabilitate pe de altă parte.

Munca mea este inspirată din ceea ce iubesc. Experiența unor locuri frumoase cu oameni minunați este pentru mine cea mai bună slujbă din lume. Fotografiile de la nunta ta ar trebui să fie reale, cu aspect natural și sincer. Nu îți direcționez ziua, nu regizez momente și nu îți spun cum să pozezi. Surprind tot ceea ce e important pentru tine într-o lumină care să te avantajeze.

Cum lucrez?

Prezența mea discretă la nunta ta va găsi cele prețioase momente care vor spune povestea nunții tale indiferent că este sau nu în Galați. Am o abordare foarte diferită atunci când fotografiez o nuntă. Scopul meu este să călătoresc pe tot parcursul zilei conectat emoțional și vizual de tot ceea ce trăiești tu. Acest lucru îmi permite să creez o poveste minunată din ziua nunții tale, plină de momente naturale și sincere.

Există o multitudine de cuvinte cheie care plutesc în jurul industriei fotografiei de nuntă pentru a descrie stilul unui fotograf de nuntă. Sunt sigur că le-ai auzit pe toate: fotoreporter, fotojurnalism, povestitor, editorial, artă, etc. Pentru că e o mare bucurie să fiu printre oameni și să le surprind stările, stilul meu este un amestec între povestitor și fotojurnalist.

Sunt disponibil

De-a lungul celor 10 ani de experiență am fost atât fotograf in Galati cât și în România (Iași, București, Constanța, Brăila, Buzău, Brașov, Ploiești, Focșani) cât și în străinătate (Germania, Norvegia, Italia, Grecia, Republica Moldova) unde am descoperit un singur lucru: sunt în permanență inspirat de oamenii pe care îi cunosc și de faptul că acceptă prezența mea într-o zi așa de intimă. Fotografia are un sens profund pentru mine…

Înțeleg provocările și logistica complexă implicate în crearea acelei „zile de neuitat” iar ca fotograf de nuntă, apreciez privilegiul și responsabilitatea de a putea surprinde splendoarea și frumusețea atât a peisajului din locație cât și a evenimentului în sine. Sunt fotograf de nuntă stabilit în Galați-România, dar sunt disponibil pentru nunți în toate părțile lumii.